Bodyline & Lingerie | Stylingadvies
15603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15603,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Stylingadvies

Stylingadvies

Veel vrouwen dragen de verkeerde maat beha. Een goede beha is de basis voor de kleding. Het is daarom belangrijk om jezelf regelmatig te laten opmeten.

Wat doet een goede pasvorm:

* Meer comfort

* Het houdt de borsten steviger

* Betere houding

* Meer vertrouwen in jezelf.

Ook tijdens het sporten is het heel belangrijk om een goede stevige sportbeha te dragen. Het is daarbij belangrijk dat je borsten goed tegen je lichaam worden gedrukt, waardoor ze niet teveel heen en weer schudden.

Persoonlijke service en professioneel advies dat is waar Bodyline voor staat. Laat u adviseren door de medewerkers van Bodyline Lingerie en dan bent u zeker van de juiste maat en het juiste model voor uw lichaam.

BH moet perfect zitten en comfortabel zijn. Geen snijdende bandjes, knellende of openvallende cups. Alleen dan komt uw boezem goed tot zijn recht.

Was advies

Was uw lingerie bij voorkeur op de hand en voeg een fijn wasmiddel toe. Goed uitspoelen met lauw water.

Wilt u het toch in de wasmachine wassen, was het dan op 30 graden in een niet te volle trommel. Gebruik altijd een waszakje.